Schüco műanyag nyílászárók

schuco_header

Műanyag ablakaink a piacvezető német Schüco cég uv stabil műanyag profiljaiból készülnek, akik több mint 50 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek a profilgyártás terén. A hosszú évek tapasztalatának és a kivá ló minőségű, megbízható termékeiknek köszönhetően 5000 dolgozójával és több mint 12 000 partnercégével az egyik legnagyobb profilgyártó,amely a világon 75 országába exportálja alumínium és műanyag profilrendeszereit. A gyártási folyamat és a minőség-ellenőrzés az EU elvárásai szerint folyik, ennek köszönhetően a Schüco nyílászárók számos minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Mindezt éghetetlenségének, korrózióval szembeni ellenállásának, stabilitásának, tökéletes hang-, és hőszigetelésének, mechanikus tulajdonságainak köszönheti. A Magyarországi Berg system által gyártott műanyag nyílászárók a legmagasabb szintet képviselik a piacon.Tökéletes párosítás egy innovatív világhírű piacvezető profilgyártó és egy szakmailag a végletekig maximalista hazai gyártó között.

 

KATALÓGUSOK

ÁRLISTA

ÜVEG TÍPUSOK

ORNAMENTÁLT ÜVEGEK

ANTISOL NAPVÉDŐ ÜVEGEK

STOPSOL NAPVÉDŐ ÜVEGEK (a belátást fokozottan gátló bevonattal)

FOKOZOTTAN HANGGÁTLÓ, BIZTONSÁGI, BETÖRÉSVÉDŐ ÜVEGEK

Az általunk forgalmazott műanyag ablakokhoz 34 és 37 dB hanggátlású, fokozottan hangszigetelő üvegezések is rendelhetőek, melyek nagyon hatékonyan képesek az utcai és ipari zajok csillapítására. A 34 dB léghanggátlású változat az ablak felület négyzetméterére vetítve bruttó 9700 Ft-ba, míg a 37 dB léghanggátlású változat bruttó 18 400 Ft-ba kerül. A családi házas megrendelőinknél egyre nagyobb népszerűsége van a biztonsági és betörésgátló üvegezésnek. Előbbi 15 900ft/nm, utóbbi 19 900ft/nm áron szerelhető.

ÁPOLÁS

A Schüco nyílászárók anyagának ápolási igénye minimális, tisztítása nagyon egyszerű. Az ablaktokok tisztításához használjon hagyományos vízben oldódó háztartási tisztítószereket. Leghatásosabb azonban a külön e célra kifejlesztett készítmény használata, melyet nyílászáró-gyártójánál szerezhet be. Az ablakokat semmilyen esetben sem szabad karcoló szemcséket tartalmazó agresszív tisztítószerekkel, vagy fém edénysúrolóval tisztítani. A tokok tisztítására sose használjon szerves oldószereket, hígítószereket, lúgokat vagy savakat!

KARBANTARTÁS

A Schüco évente egyszer az alábbi rendszeres karbantartás elvégzését javasolja:

  • Ellenőrizze a vasalat működését, és egy csepp varrógépolajjal kenje meg a vasalat összes mozgó elemét (csepp szimbólummal a vasalaton jelölve)!
  • Ellenőrizze a vízelvezető csatornákat, szükség szerint távolítsa el a szennyeződéseket!
  • Ellenőrizze a rögzítő csavarokat, szükség esetén a beállítást bízza szakemberre!

A PVC ablaktokok nem festhetők! A tokokat sose tisztítsa szárazon!

partnereink